Всички категории
EN

Начало>За нас>Innovation

Innovation

НИРД в HUANDA

Голи цифри разкриват нашия посветен и специален ангажимент за научноизследователска и развойна дейност (НИРД) в Хуанда.

about1


От създаването си Хуанда поставя стратегическо значение и голям акцент върху научноизследователската и развойна дейност, като набира талантливи учени и инженери (включително един завършил Станфордския университет в САЩ), изгражда лабораторен капацитет и пилотни заводи и осигурява и харчи не по -малко от 5% от приходите относно НИРД годишно.

През 2019 г. нашият екип за научноизследователска и развойна дейност работи по 5 проекта в областта на финото десулфуриране, пречистването на газ и въглищата до етилен гликол (EG) и успя да разработи и комерсиализира 2 нови продукта.

Ние поставяме иновациите на първо място и вярваме, че научноизследователската и развойна дейност може и ще доведе до иновацията, която ще гарантира бъдещия ни успех, а в замяна можем най -добре да обслужваме нашите клиенти и да им помагаме да постигнат целите си.

НИРД ЦЕНТЪР

Изследователският център на нашата компания обхваща приблизително 800 квадратни метра изследователски и офис площи. Този център допринася за нашия бизнес, като разработва най -ефективните и ефективни продукти и прилага нашите процедури за контрол и осигуряване на качеството. Той също така подпомага нашите производствени звена за намаляване на производствените разходи чрез оптимизиране на работата на различно производствено оборудване.