Всички категории
EN

Начало>За нас>Предмет на дейност

Предмет на дейност

Hunan Huanda Environmental Protection Co., Ltd. е новаторският лидер в индустриалните катализатори в Китай. Ние имаме повече от 20 години опит в разработването, производството, тестването, маркетинга и обслужването на промишлени катализатори в Китай и в чужбина, особено в Близкия изток, Индия, САЩ Нашето продуктово портфолио включва катализатори от синтетичен газ, катализатори на торове, нефтохимични катализатори на въглища химически катализатори и др.

През 1989 г. ние създадохме стратегическо партньорство с Хибийския изследователски институт Хубей (HRIC), който е „Националната ключова промишлена база за катализатор за преместване на CO с газ и катализатор за пречистване на газ“ в Китай. Ние и HRIC оставаме партньори оттогава. Нашият производствен обект се намира в Liuyang High-Tech Industrial Development Park, провинция Хунан, КНР, който е приблизително на 10 км от международното летище Changsha Huanghua и обхваща приблизително 13000 квадратни метра производствени и офис площи. Нашето модерно и надеждно производствено оборудване произвежда рентабилни, ефективни и висококачествени продукти

Центърът за изследвания и тестване (RTC) на нашата компания обхваща приблизително 800 квадратни метра изследователски и офис площи. Този център допринася за разрастването на нашия бизнес, като развива най -ефикасните и ефективни продукти и прилагане на нашите процедури за контрол и осигуряване на качеството. Той също така подпомага нашите производствени звена за намаляване на производствените разходи чрез оптимизиране на работата на различно производствено оборудване.

Качеството на продуктите е наш основен приоритет. Цялото ни производство е обхванато от система за управление на качеството, която е утвърдена като отговаряща на ISO 9001: 2008. Ние прилагаме „Програма за осигуряване на качеството на жизнения цикъл (LCQAP)“ за всички наши продукти.Продукти качеството е гарантирано.

Приветстваме ви да ни посетите по всяко време. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте ! чрез [имейл защитен] или +8618684888901 (г -н Бен Пенг).